Wij aanvaarden

Pelhams


Pelhams - Compromis tussen trens en stang en trens

Palham bitten kunnen op verschillende manieren worden gebruikt, met één of twee teugels en daarin verschillende bevestigingspunten. Het bit kan ook gebruikt worden met een palhamriempje waardoor één teugel kan worden gebruikt. Het bit geeft directe druk op de tong van het paard als de ruiter de teugel gebruikt welke aan de ring zit die aan het mondstuk vast zit. Als er druk op de onderste teugel komt er meer druk achter de oren van het paard, dit mede door de kinketting. Een bit met veel gebruiksmogelijkheden maar wel voor ruiters met een zachte hand.

Dynamic RS Pelham Dubbel Gebroken 16 mm Sensogan

Dynamic RS Pelham Dubbel Gebroken 16 mm SensoganDeze Pelham is bijzonder zacht voor de paardenmond omdat het ergonomisch gevormde mondstuk de druk in de mond gelijkmatig verdeeld over de tong waardoor het de beste keuze is voor sterke maar gevoelige paarden. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 


€ 238.00
Aantal  Dubbel Gebroken Pelham met korte scharen 16 mm RVS

Dubbel Gebroken Pelham met korte scharen 16 mm RVSBij de Pelham wordt er druk uitgeoefend op de lagen door het gebruik van een kinketting. In zekere zin is de Pelham een ​​combinatie van een Weymouth en een onderlegtrens. Pelhams kunnen worden gebruikt met een of twee teugels, waardoor verschillende teugelopties mogelijk zijn. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 


€ 68.50
Aantal  Enkel Gebroken Pelham 16 mm RVS

Enkel Gebroken Pelham 16 mm RVSBij de Pelham wordt er druk uitgeoefend op de lagen door het gebruik van een kinketting. In zekere zin is de Pelham een ​​combinatie van een Weymouth en een onderlegtrens. Pelhams kunnen worden gebruikt met een of twee teugels, waardoor verschillende teugelopties mogelijk zijn. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 


€ 62.90
Aantal  Enkel Gebroken Pelham met korte scharen 16 mm RVS

Enkel Gebroken Pelham met korte scharen 16 mm RVSBij de Pelham wordt er druk uitgeoefend op de lagen door het gebruik van een kinketting. In zekere zin is de Pelham een ​​combinatie van een Weymouth en een onderlegtrens. Pelhams kunnen worden gebruikt met een of twee teugels, waardoor verschillende teugelopties mogelijk zijn. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 


€ 58.50
Aantal  Leren riempje voor Universal Bit Zwart

Leren riempje voor Universal Bit ZwartLeren riempje wat wordt geadviseerd bij het gebruik van een Sprenger Universal bit.€ 8.50Aantal  Ongebroken Pelham 12 mm RVS

Ongebroken Pelham 12 mm RVSDeze pelham is er voor als paarden de neiging hebben om het hoofd te gooien, is het zinvol een tweede teugel aan de onderste ring te bevestigen om druk uit te oefenen op de nek van het paard. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 


€ 65.90
Aantal