Wij aanvaarden

Bustrensen en D-trensen


Bustrensen en D-trensen - Voor stabiel contact

Bustrensen zijn uitermate geschikt voor paarden die wat onstabiel zijn in het contact met het bit. Ook bieden deze bitten bescherming voor de mondhoeken van het paard vergeleden met een watertrens. De D-trensen zorgen ervoor dat het bit niet door de mond heen getrokken kan worden, het paard ervaart ook wat meer druk bij de mondhoeken.

KK ULTRA Dubbel Gebroken D-trens 15 mm Sensogan

KK ULTRA Dubbel Gebroken D-trens 15 mm SensoganKK Ultra bitten zijn voorzien van een smaller tussenstuk dat 45 graden naar voren gedraaid is. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 


€ 135.00
Aantal  WH ULTRA D-trens 16 mm Sensogan

WH ULTRA D-trens 16 mm SensoganHet gebruik van WH ULTRA bitten wordt aanbevolen voor paarden die niet adequaat reageren op de teugelhulpen. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie.


€ 161.00
Aantal  Dynamic RS D-trens 14 mm Sensogan

Dynamic RS D-trens 14 mm SensoganDe D-ringen voorkomen dat het bit door de paardenmond getrokken wordt. Het ligt stevig op de tong voor goed contact met het bit en de ruiterhand, wat zorgt voor meer vertrouwen bij gevoelige paarden.

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 


€ 161.00
Aantal  KK D-trens 16 mm Sensogan

KK D-trens 16 mm SensoganDeze KK D-trens heeft het middenstuk 45 graden naar voren gedraaid waardoor een ophouding op de tong van het paard en niet op het gehemelte inwerkt.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.€ 129.00
Aantal  Duo D-trens 16 mm Flexibel Plastic

Duo D-trens 16 mm Flexibel PlasticDe Sprenger Duo bitten zijn bijzonder vriendelijk voor de mond. 

Klik op de afbeelding voor meer informatie.


€ 131.00
Aantal  Enkel Gebroken D-trens RVS 16 mm

Enkel Gebroken D-trens RVS 16 mmD-ringen voorkomen dat het bit door de mond van het paard wordt getrokken, waardoor de ruiter een stabieler gevoel geeft aan het paard.

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 


€ 58.50
Aantal  Dubbel Gebroken D-trens RVS 16 mm

Dubbel Gebroken D-trens RVS 16 mmD-ringen voorkomen dat het bit door de mond van het paard wordt getrokken, waardoor de ruiter een stabieler gevoel geeft aan het paard.

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 


€ 66.50
Aantal  Rollen D-trens RVS met koper rollen 13 mm

Rollen D-trens RVS met koper rollen 13 mmDoor de rolletjes kan het bit niet vast gepakt worden en wordt de speekselvorming gestimuleerd. Doorsnede ringen 60 mm.

Klik op de afbeelding voor meer informatie. 


€ 48.50
Aantal  KK Ultra Eggbutt 18 mm Sensogan

KK Ultra Eggbutt 18 mm SensoganEen aanrader voor paarden met gevoelige mondhoeken. De ringen houden het bit stabiel in de mond. KK ULTRA-mondstuk geeft lichte druk op het centrale punt van de tong.


€ 173.00
Aantal  Enkel Gebroken Eggbutt 16 mm Sensogan

Enkel Gebroken Eggbutt 16 mm SensoganEen aanrader voor paarden met gevoelige mondhoeken. De ringen houden het bit stabiel in de mond. Het mondstuk geeft lichte druk op het centrale punt van de tong.


€ 153.00
Aantal  Dubbel Gebroken Eggbutt 16 mm RVS

Dubbel Gebroken Eggbutt 16 mm RVSEen aanrader voor paarden met gevoelige mondhoeken. De ringen houden het bit stabiel in de mond. Het mondstuk geeft lichte druk op het centrale punt van de tong.


€ 43.90
Aantal  Enkel Gebroken Eggbutt 16 mm RVS

Enkel Gebroken Eggbutt 16 mm RVSEen aanrader voor paarden met gevoelige mondhoeken. De ringen houden het bit stabiel in de mond. Het mondstuk geeft lichte druk op het centrale punt van de tong.


€ 41.00
Aantal  Enkel Gebroken Eggbutt 18 mm RVS

Enkel Gebroken Eggbutt 18 mm RVSEen aanrader voor paarden met gevoelige mondhoeken. De ringen houden het bit stabiel in de mond. Het mondstuk geeft lichte druk op het centrale punt van de tong.


€ 41.00
Aantal  Mullenmouth Hard Carbon 16 mm

Mullenmouth Hard Carbon 16 mmDit ongebroken bit met een recht mondstuk, dit verspreidt de druk op de hele tongbreedte en de lagen. Het bit kan helpen bij het rijden op paarden die de neiging hebben om zich terug te trekken van de hulpmiddelen van de ruiter. Dit bit is geschikt voor paarden met gevoelige hoeken op hun mond.


€ 49.90
Aantal